misshorsesgirl

Senaste inläggen

ANNONS
Av Helena Eriksson - 19 oktober 2012 15:19

Hejsan! Idag har vart en inormt bra skolag. Roliga saker, och vi hade roligt. Det var brandövning idag med, rätt kul. Men lärarna sa ingenting innan. Vår lärares rektion var: Oj, brandlarm het chill liksom! Haha! Men vi kunde ju inte veta men alla samlades på skolgården. Vår lärare sa att vi inte skulle ta med oss någonting bara skorna. Men min väska stod på en bänk precis vid dörren så att jag tog den. Det vore skönt OM det skulle brinna tänkte jag och det tog ingen extra tid att ta den. Eftersom den va Precis vid dörren. Men aja!!

Idag ska jag iallafall rida. Det ska bli ny häst!!!! Alltid lika roligt! Förra gången hade jag Cilvia, hon är underbar men det är roligt med en ny häst. Jag hoppas INGENTING. Jag tar det som det kommer! Min favohäst är ju död    Min lilla ängel är det.  Men det ska bli kul. Tror vi har markarbete. Nästa gång hoppning. Men jag vet inte. Är sugen på hoppning det var jätte länge sen. Men mamma följer med idag och fotar och filmar lite. Roligt va? För det kommer bilder på bloggen. Och jag tänkte på en sak. Jag borde ha en bild som jag avslutar varje inlägg med. Jag ska göra en! Det kommer ett inlägg med den bilden kl 19.00 :) Ska göra den nu, hejdå!   

ANNONS
Av Helena Eriksson - 17 oktober 2012 17:16

Hello. Orkar inte skriva med fet text nu, hehe! Men nu ska jaag göra en hiss och en diss, då kör vi:::::
Min hiss är: Bloggplatsen, det är asa bra... Så bra design och gratis desutom.! Inte så mycket att säga, det är asabra!

 


Diss: Elaka komentarer på youtube, facebook, instagram, twitter moviestarplanet. habbo och massa andra ställen är FEL! Tycker man mobbning är fel, skriv inget elakt på någon webbplats. Man kan bi ledsen, den här 

dissen kom jag på när jag såg misslisibells video på youtube, massa elaka komentarer om om hon ska sminka sig eller inte. Men sköt er själva. Behanlda andra som ni vill bli behandlade sjäva!    

Av Helena Eriksson - 17 oktober 2012 17:06

Asså vad är det häst för väder, varmt inne, kallt ute, klibbigt blåsigt soligt rägning! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
!!!! Bestäm dig vädret, ok. Nu ska jag inte sitta här och skälla ut vädret direkt. Men jag tycker bara att det är as jobbig, jag hatar hösten, så varierande väder, som på ridningen i fredags, när vi åkte dit vad det SKINANDE sol!!   Och sen när jag åkte hem, ösrägn  . Pallar inte!!  Men det är ingen ide att klaga ju! Men håller ni inte med? Men man kan absålut ta snygga bilder på hösten, det är nog den bästa årstiden ta foton på, det blir as snygga foton när det är målningt och så. Men jag älskar också färgerna på hösten. Men hejdå!! :)

Av Helena Eriksson - 17 oktober 2012 14:23

Hej, jag är sugen på att se på film, men det är knappt att tänka på när det är vardag och jag har 3 läxor till på fredag. Men i häljen typ kanske på fredag efter ridningen eller på lördag. Har ni nå bra tips på filmer? Någon mysig, rolig så man skrattar ihjäl sig ibland (Älskar när det är så) Sorlig (men det blir bra tillslut) Gjärna animerad! Hehe, älskar såna filmer, sån är jag! Så ge ett bra förlsag!! Skriv inte bara namnet på filemer uta också vad den handlar om för då hyr jag filmen på tv ochd et kostar ändå 30 - 40 kr så det är roligt att veta vad den handlar om! Hejdå!!   

Av Helena Eriksson - 16 oktober 2012 16:06

Hej! Idag har jag mycket  att säga om dagen. Idag åkte vi skiskor med klassen. Vår klass och paralell då. Vi åkte mäst fritt sen gjorde vi några lekar tillsammans. Vi åkte skriskor från 9.30 till 11.00 lagom länge tycker jag. Vi ska skate på torsdag också.  Roligt ju! Hehe. Nä men eftersom vi bara åkte en kort stund så han vi med lite i plugget också. Vi hade NO (PROV PÅ FREDAG PANIKSLAGEN!!!!!!!!) Engelska hade vi mee... Och lunch och rast, ja, det var det ända vi hade, Och vi hade drama också! DET ÄR KUL!! Men vi gjorde inte så roliga saker idag vi satt typ bara och babbla. Men igår skrev jag en önskelista. Den är inte klar. Men skrev 24 saker. Kommer göra en snyggare och kanske ta bort vissa saker men jag skrev i allafall.

1.Platttång

2.Hästalmenacka till 2013

3.Iphone

4. Örhängen/Halsband

5. Kläder (Jeans, shorts, halsdukar mm.)

6. Sterio till mitt rum.

7. Färgpennor

8. Två ridlektioner i veckan

9. Änglar i porslin

10. Örngott/påslakan

11.Nagellack

12.Alladinask/Paradisask

13. HM-presentkort

14. Pengar

15. TopModelbok

16. Hästböcker

17. Ridjacka

18. Skumgummitomtar 

19. Hästfilmer

20. Iphoneskal (OM JAG SKULLE FÅ EN IPHONE)

21. Glitterpennnor

22. Färgbläckpennor

23. Underkläder

24. Sudd och pennor till skolan

Som sagt kommer jag ta bort vissa saker som jag inte längre vill ha om nån månad och lägga till saker och så. Men a... Idag ska vi äta vofflor till middag, vår fantasi var slut, vi har knäckebröd till annars kan det bli lite mycket socker. Men jag laddar upp en video sen när jag gör nåt, vet inte vad men är sigen på att ladda upp en, hejdå!!  

Me

Av Helena Eriksson - 15 oktober 2012 16:51

You know nothing about me. This is me.
Now you'll hear.
I'm a girl. Happy for the most part. Not always when, but who can be happy all the time.
Those who write that they are happy still lying.
But never mind that now.
I am a girl of 10 years who turns 11 on Feb. 1. I love my family and I love horses. I'm passionate about horses. I ride at a riding school near where I live. I trvis so inormt there. Last summer I was at the camps, there did you see the one video about a few posts down. It was wonderful. It was a fjord horse riding camp called taffsnäs. I love it.
I have brown long hair right. Really thick hair I have. I like fashion. It's so fun, I also like makeup but I do not for everyday or so, just to the party or parties.
I also love my friends. Specielt in my class. You're the best, I love you so much.
Specielt one, we've been friends since kindergarten. H + N = best frined 4-ever

Av Helena Eriksson - 15 oktober 2012 16:05

Hej jag har inte så mycket att skriva. Imorgon ska jag åka skriskor med skolan. Vår skola ligger 10 minuter från en isskriskohall. Det tar 10 min att gå.  Fett skönt. Bloggar mer om det är nåt jag kommer på.

Presentation


En tjej som lever för att rida och rider för att leva

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

Hur många bloggar följer du?
 BARA DIN!!!!!!
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 Mer en 12 typ 30.
 Mellan 30 och 100
 Mer en 100
 1100
 Ingen
 Haha!
 Kan ingen räkna till

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ misshorsesgirl med Blogkeen
Följ misshorsesgirl med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se